Kur ju doni atë që bëni ju, Ju kurrë nuk punojnë një ditë në jetën tuaj!

Prona të paluajtshme Featured

Nxehtë! Prona të paluajtshme . . .

Search Condos

Downtown Fort Lauderdale

Search Int’l

Në gjuhën tuaj!

Search MLS

Prona të paluajtshme në këtë çast!

More About Maddie

Maddie Feingold është një transplantuar New Yorker pasi u zhvendos në zonën e Miami për të shpenzuar kohë me familjen - sidomos tre mbesat e bukur - dhe miqtë. Maddie sjell me vete një pasuri e përvojë të pasurive të patundshme, kryesisht në anën financiare dhe bankare të transaksionit. Duke përdorur shkallën e saj të Kontabilitetit, Maddie ka punuar me avokatët, Bankierët, dhe klientët për të sjellë mbylljen për shitjen e të gjitha llojeve të pronave.

Pasurive të patundshme Maddie s / background financiar dhe njohja e saj personale nga gëzimet dhe streset e blerjes, shitje, dhe të zhvendosen bën atë një aset për ata të cilët janë të zhvendosen nga nevoja e afërt apo të largët dhe në të vëmendjes së veçantë, ndërsa në kërkim për një shtëpi në zonën tonë.

Maddie will use the latest technology to understand the current market and to make the connections necessary for your success.

Maddie is enthusiastic, detail-oriented, thorough and eager to help you begin this next step in your life.

Read More

Recent Blog Posts

April 7, 2013 |

RealTrends Market Update April 2013

...

April 7, 2013 |

Title Company? Here’s A Great One . . .

Many years of knowledge and experience—That’s the reason to choose EWM Title as your closing agent. We...

Read More